Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 276 kJ / 5 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,87 g |
Tuky | 281,64 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 528,40 g |
Postup přípravy
Nechte den vychladit v lednici a můžete podávat:-)
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Moje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 51 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
borůvkový koláč,
borůvkový koláč s pudinkem,
borůvkový koláč z lineckého těsta,
boruvkový,
krém na koláč,
koláč s krémem,
kolac boruvkovy,
recepty boruvkovy kolac,
obraceny boruvkový koláč,
linecký boruvkový koláč,
borůvkový koláč s drobenkou,
borůvkový koláč s tvarohovým krémem,
borůvkový ko,
borůvkový koláč s želé,
borůvkový koláč se želatinou,
pudinkovo boruvkovy koláč,
boruvkoví kolač,
borůvkový koláč recepty,
borůvkový koláč s želatinou,
borůvkový koláč s tvarohem
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
vejce,
cukr,
kypřící prášek,
máslo,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
tvaroh,
vejce,
cukr,
šťáva citronová,
borůvky,
želatina prášková,
cukr,
tuk,
rum
Komentáře (37)
michsamant: To jak jsi tady popisovala jak se to zatíží těma fazolema se dělá proto, aby se těsto upeklo rovně a aby se tam neudělaly kopečky
Jinak jsem ráda, že se líbi