Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 065 kJ / 1 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,40 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky pod brusinko-sýrovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DZD
Moje poznámka
Kuřecí plátky pod brusinko-sýrovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DZD
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 16 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 35 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 48 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso s brusinkami,
kuřecí plátky,
kuře na brusinkách,
kuřecí prsa s brusinkami,
maso na brusinkách,
kuřecí maso pod peřinou,
maso pod peřinou,
kuřecí prsa na brusinkách,
kuřecí s brusinkami,
kuřecí plátek na brusinkách,
kuřecí plátky na brusinkách,
hermelín v perine,
kureci brusinky,
maso s brusinkami,
recept kuřecí na brusinkách,
recepty kuřecí maso s brusinkama,
syr brusinky,
kuřecí pod peřinkou,
recept s kuřecím masem a brusinkami,
kuřecí prsa brusinky
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot brusinkový,
sýr eidam,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (10)
Komisaři, alespoň jednou bych ráda ochutnala tvoje jídlo přímo ze zdroje, určitě by to byl zážitek...