Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 898 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,43 g |
Tuky | 64,27 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 40,73 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 27. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka s mrkví a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZJ
Moje poznámka
Omáčka s mrkví a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZJ
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno 20. 10. 2025 11:16:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 2 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění omáčky,
zeleninová omáčka,
zahuštění omáček,
zdravé omáčky,
zdravé zahuštění omáčky,
jak zdravě zahustit omáčku,
omáčka k lososu,
omáčka dušená mrkev,
mrkvovo celerová omáčka,
zdravé zahuštění omáček,
zeleninová omáčka se smetanou,
mrkvova omačka,
fazolková omáčka,
mrkev omáčka,
bylinková omáčka k lososu,
mrkev se smetanou,
dušená mrkev omačka,
jídla z mrkve,
mrkev na smetaně,
mrkvovy omacka
Suroviny:
mrkev,
salám šunkový,
smetana,
cibule,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
vývar hovězí,
olej,
mouka
Komentáře (11)