Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá pomazánka z drcené tresky a la losos

Tuto jednoduchou pomazánku připravíme z pomazánkového másla a tresky v oleji. Obojí stačí jen smíchat a poté natřít na plátky celozrnného pečiva. Pečivo dále nazdobíme cibulí, drcenou treskou, polníčkem a pokapeme citronovou šťávou.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 075 kJ /
257 kcal
Bílkoviny28,80 g
Tuky12,43 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomazánkové máslo promícháme lehce vidličkou s 3/4 obsahu skleničky s treskou. Krok 2: Touto směsí pomažeme čerstvé celozrnné pečivo. Krok 3: Nazdobíme ho drcenou treskou, oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulkou, trochou salátu. Případně pokapeme citronovou šťávou.

TIP: Jednoduché a rychlé rybí pomazánky

Zveřejněno 4. 8. 2010

Poznámka autorky isindy

Lehká večeře či rychlé občerstvení pro návštěvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0wY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0wY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jj, tahle rychlá klasika nezklame nikdy, přidala jsem malinko citronového pepře a trošinku šťávy z citronu..mizely mezi prvníma;-):yes:

Tak to já můžu!!:-p:yes:

Tahle pomazánka se mi snad nikdy nepřejí...:-p:-p
+:yes:

Teda Ivanko to se dělá dávat sem takový dobroy takhle pozdě!:-)):-))To vypadá tak dobře že bych se hned zakousla!:-p;-)Máš krásné fotečky,přímo se nabízejí!:-K bodík pro tebe!!:yes::-)

Hmm, tak teď jsem na ni dostala takovou chuť...!!!:-p:-p:-)):yes:

:-p:-p dělávám, jen ještě dochucuju citronem, cibuli dávám červenou a 4 lístky libečku na porci :yes::yes:

Tématické fráze:
pomazánka z drceného lososa, pomazánka a la losos, pomazánka ala losos, rychlé občerstvení recepty, losos pomazánka, pomazánka z uzené tresky, pomazánka z lososa, solená treska v oleji pomazánka, pomazanka z drceneho lososa, solená treska v oleji, pomazánka z lososa v oleji, pomazánka z drceného lososa, losos v oleji, pomazánka z tresky v oleji, solená treska, pomazánky z lososa, pomazanka losos, losos soleny, drcená lososová pomazánka, pomazánka z lososové tresky

Suroviny:
treska, pomazánkové máslo, pečivo celozrnné, cibule, polníček, citron

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu