Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Moje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 48 minutami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 38 minutami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 48 minutami
Bramborové šišky
cherst před 58 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 1 hodinou
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 2 hodinami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 2 hodinami
Obložené kotlety
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách,
grilujeme pstruha,
pstruhové špízy,
druhy pstruhů,
pstruh na bylinkach,
jak grilujeme pstruha,
bylinky pod pstruha,
pstruh bylinky recept,
recept na zlatého pstruha,
pstruh na bylinkách recept,
recept na pstruha,
pstruh s parmskou sunkou,
jak udělat pstruh na bylinkách,
pstruh zlatý ryba,
recepty pstruh na bylinkách,
pstruh bylinky,
recept na pstruha s bylinky,
pstruh nilský ůprava,
pstruhová pomazánka,
pstruh recept
Suroviny:
pstruh,
kerblík,
petrželka,
kopr,
sůl hrubá,
pepř,
kmín celý,
olej olivový,
šunka parmská,
šťáva citronová,
cuketa,
rajče cherry,
cibule,
paprika,
máslo
Komentáře (13)
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "