Creme fraiche (krém freš)
Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a to jen ze dvou surovin. Použít jej pak můžete do polévek, omáček nebo na salát.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,42 g |
| Tuky | 65,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 217 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 8,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Moje poznámka
Creme fraiche (krém freš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x233
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 3 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 32 minutami
Matcha kuličky
veronika_straka před 37 minutami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí langoše
Tunislav před 1 hodinou
Ořechové úly
Panova před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 1 hodinou
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 1 hodinou
Žloutkové dortíčky
Panova před 1 hodinou
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 1 hodinou
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 1 hodinou
Tématické fráze:
creme fresch,
krem fresch,
creme freiche,
cream fresh recept,
crém fresch,
krémfreš,
cream fraiche,
freš,
creme-fraiche,
fresch krém,
recept créme fraîche,
kremfresh,
co je cream fresh,
co je to freš,
fresch creme,
kremfresch,
cream fresch,
čteme fraiche,
fresch recepty,
krém freiche
Suroviny:
smetana ke šlehání,
podmáslí
Komentáře (21)
Děkuji
no,jo...Pejsek a Kočička...
Ale vážně, je to nakyslé, a to by asi nechutnalo, i když to vypadá jako našlehaná šlehačka.
Dobrou chuť všem, Kláře pochvalu bod.