Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 18,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červený salát s uzeným kaprem a zeleninovými špagetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mJY
Moje poznámka
Červený salát s uzeným kaprem a zeleninovými špagetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mJY
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47
Plněné sladké broskve
Přidáno 10. 7. 2025 06:08
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená zelňačka
Vašek před 3 minutami
TOP Banánový chlebík
danila před 40 minutami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 42 minutami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 52 minutami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 4 hodinami
Borůvkový koláč z Borovan pro domácí pekárnu
Lidolenka před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 16 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 18 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 19 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 19 hodinami
Tématické fráze:
dort s kaprem,
co s uzeným kaprem,
dorty s kaprem,
co se špagetami po uvaření,
omacka s kaprem,
recept s uzeným kaprem
Suroviny:
uzený kapr,
špagety zeleninové,
jogurt bílý,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá oranžová,
sýr camembert,
sýr tavený s nivou,
sterilovaná červená řepa s křenem,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nevím jak "to" chutná..., já bych tu rybku snad raději nechal plavat
Mně to "to" na obrázku připomímá od R. Scotta jeho Allienka v postprenatálním stadiu
No nevím, ale dost možná, kdyby se úvodní obrázek vyměnil za tu poslední méně rozostřenou, asi s bleskem dělanou fotečku, tak by to snad i někoho navnadilo k uvaření...