

Chléb s jablečným octem
Suroviny 1 bochník
- 350 ml vody
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce jablečného octa
- 2 kávové lžičky soli
- 400 g chlebové mouky
- 200 g žitné mouky
- 2 kávové lžičky drceného kmínu
- 1 lžičky sušeného droždí
- 1/2 kávové lžičky cukru
Postup přípravy receptu
Dáme do pekárny ve správném pořadí a zapneme program základní nebo klasik.
Poznámka od kuchařky
Používám odměrky od pekárny.Myslela jsem ,že ocet bude cítit a bude to nakyslé,ale nebylo a chlebík je vynikající.Můžeme přidat smaženou cibulku,slaninu atd...
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Chléb s jablečným octem
-
Ivet, do chleba se běžně ocet dává, takže určitě cítit nebude.