Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,88 g |
Tuky | 33,06 g |
Vláknina | 7,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Droždí rozmícháme v pivu, přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto. Necháme ho 30 minut odpočinout, pak prohněteme, vyválíme na malý obdélník, posypeme sezamem a ten trochu do povrchu zaválíme.
Krok 2: Nožem nebo kolečkem na pizzu nakrájíme tyčky, při přenášení na plech s pečícím papírem nebo fólií je natáhneme na délku plechu a necháme dokynout, než se nahřeje trouba.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do křupava (200°C asi 15 -18 minut).
Zveřejněno 21. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Moje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 14 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 4 hodinami
Tématické fráze:
tycky k pivu,
pivní tyčky,
pivnitycky,
tyckyk pivu,
chutovky k pivu pizza tycky,
nejlepší tyčky k pivu,
tyčky k pivu recept
Suroviny:
pivo světlé,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (5)