Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 898 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Moje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 7 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 16 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 4 minutami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 56 minutami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 1 hodinou
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 4 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 5 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 6 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 6 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 7 hodinami
Tématické fráze:
polévka z tykve,
polévky z tykve,
polévka z tykve hokaido,
tykev hokkaido recepty,
tykve,
polevka z tekvice,
polívka z tykve,
tykev polévka,
tykev recepty polévky,
polívka z tykev,
polivka z tekvice,
hokajdo tykev,
polevka z cukině,
polévka s tykví,
recept na polévku z tykve,
cukina hokajdo,
tykev,
polivka v tekvici,
polévka z tykve hokkaido,
polévka ze zelené tykve
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
podravka,
voda,
Komentáře (10)
A potom, tento web je hlavne o varení...Názorom pána Jardu sa preto nevzrušujem.
Ja osobne hokkaido nepoznám, varím z tekvice s bielym vnútrajškom, "mäsom". Ak máš prerastené cukety, som presvedčená, že výsledok bude identický. Ja na plantáži cukety nemám, ale ak ma niekto obdaruje takou väčšou, používam ako tekvicu.
Zdravím!
Na zahradě nám zrají dýně hokkaido, pokud bych tuhle polévečku dělala, musím tu dýni v ní rozvařit (rozmixovat)