Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut.
Krok 2: Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Moje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 4 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 26 minutami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 32 minutami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 39 minutami
Cookies s čokoládou
SofieA před 43 minutami
Báječný perník
IvanaK před 2 hodinami
Prošívaná deka
Mirrika před 3 hodinami
Bramborové taštičky s povidly a ořechovou omáčkou
Mamkanamka před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 5 hodinami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 5 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na italskou bagetu,
italské bagetky,
bagetky,
recept na bagetu,
jednoduché bagetky,
recept bagetky,
bageta s olivami,
bagetky recept,
italské zapečené bagety,
recepty bagetky,
italská bageta, recept,
jak pripravit bagetu,
upravit bagetu,
recept na bagetky,
snídaně recepty bageta,
snídaně recepty bagetky,
italské zapečené bagetky,
italské begety,
italská olivová houska,
italské snídaně recepty
Suroviny:
bageta,
rajče,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno,
sušená bazalka,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)