Suroviny
Porce: dle žampionů - na jednu porci cca 4 = 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,90 g |
Tuky | 33,71 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 10,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Moje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 20 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 30 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 58 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 6 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněné zampiony,
jak připravit žampiony,
plněné žampionové kloboučky,
plněné žapiony,
plněné žampiony v trojobalu,
recepty plněne žampiony,
plněné obalované žampiony,
recepty z žampionů,
žampion královský,
plnene zampiny,
žapiony,
míchaná vajíčka se žampiony,
provensalske vajicka,
jak připravit plněne žampiony,
recept na plněné žampiony,
vajíčka s žampióny,
plněné žampiony v trojobalu pečené,
plněné žampiony videorecept,
zampiny,
provensálská vajíčka
Suroviny:
žampióny,
maso uzené,
cibule,
vejce,
salám vysočina,
sýr uzený,
petrželka,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
koření na špagety,
koření houbová variace,
kmín drcený,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (2)