Plněné žampiony II

Montanka Kuchařka: Montanka

dle žampionů - na jednu porci cca 4 = 4 porce Houby 2 názory

Suroviny

16 kloboučků žampionů
10 dkg uzeného masa
1 cibule
1-2 vajíčka
10 dkg krájené Vysočiny (16 koleček)
10 dkg uzeného strouhaného sýra
petrželka
sůl
pepř
provensálské koření
koření na špagety
houbové koření
drcený kmín
Na obalení trojobal:
hladká mouka
vajíčka
strouhanka
sůl
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kloboučky žampionů oloupeme a vydlabeme. Vydlabanou dužinu a nožičky nakrájíme nadrobno. Cibulku nadrobno zpěníme na oleji, přidáme nadrobno nakrájené uzené, osmahneme.

  2. Přidáme nožičky a vnitřek žampionů, posypeme kořením - sůl, pepř, houbové, na špagety, provensálské, kmín - a dusíme. Když jsou houby podušené, vmícháme vajíčka a umícháme je jako míchaná. Přidáme sýr a petrželku.

  3. Směsí plníme žampiony, navrch položíme kolečko vysočiny a obalíme v trojobalu (vajíčko osolené) a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Plněné žampiony II

  • savlinka savlinka

    já je plním nivou:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Je to jen malá variace na jedničku (Plněné žampiony I.), podle mě by se lépe vyjímala v poznámce u receptu jedna ;-).

    Odpovědět

Tématické fráze: plněné zampiony jak připravit žampiony plněné žampionové kloboučky plněné žapiony plněné žampiony v trojobalu recepty plněne žampiony plněné obalované žampiony recepty z žampionů žampion královský plnene zampiny žapiony míchaná vajíčka se žampiony provensalske vajicka jak připravit plněne žampiony recept na plněné žampiony vajíčka s žampióny plněné žampiony v trojobalu pečené plněné žampiony videorecept zampiny provensálská vajíčka

Zapomněl/a jsem heslo