Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,59 g |
| Tuky | 133,76 g |
| Vláknina | 7,88 g |
| Cholesterol | 647 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 30,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Moje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 1 hodinou
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 4 hodinami
Uherská pěna
Daami před 6 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
škvarková paštika,
paštika ze škvarků,
škvarková paštika recept,
paštika ze škvarek,
paštika se škvarky,
škvarková paštiky,
pastika se škvarkama,
paštika se škvarků,
sterilovaná paštika recept,
játrová domácí paštika recepty škvarky,
jfalešná paštika,
recept na paštiku ze škvarků,
falešná škvarková pomazánka,
sterilovaná paštika,
paštika škvarková,
masová paštika sterilovaná recepty,
domácí paštika ze skvarku,
recepty paštika ze škvarků,
škvarková paštika recepty,
paštika z drubežích jater recept
Suroviny:
brambory,
škvarky,
vejce,
cibule,
majonéza,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (5)