Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 721 kJ / 1 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,33 g |
Tuky | 61,75 g |
Vláknina | 32,25 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 172,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí steaky plněné nivou s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5LD
Moje poznámka
Krůtí steaky plněné nivou s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5LD
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
plněná krůtí kapsa,
plněná krůtí prsíčka recepty,
plněné krůtí medailonky,
steak recept,
plněné krůtí kapsy,
krůtí plněné rolky,
plněna kruti rolka,
kruti stejky,
plněné krůtí rolky,
plněná krůtí stehna,
steaky recepty,
plnene kruti stehno,
plněné kuřecí prsíčka žampiony a nivou,
krutí kapsa plněná,
fotky steaku,
plněné krůtí,
kruti plnena kapsa,
plnena kruti prsicka,
steaky,
krutí plněne rolky se zampiony
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
brambory,
brokolice,
mléko,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (10)