Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,43 g |
Tuky | 18,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Moje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 5 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 53 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
zapečenézelné listy,
zpečené těstoviny,
opečené zelné listy,
recepty na maso v zelném listu,
recepty z vareneho bulguru,
recepty zapečené zelné listy plněné mletým masem,
kuřecí zapečené s červeným zelím a bulgurem,
cuketa s mletym masem a bulgurem,
listy na zapečenou cuketu,
zelný list s mletým masem,
zpečené zelné listy,
zapékané zelné listy,
zelné listy s mletým masem v troubě
Suroviny:
maso vepřové mleté,
bulgur,
vejce,
česnek,
sůl,
koření nové koření mleté,
zelí hlávkové,
cuketa,
rajče loupané,
libeček čerstvý,
olej olivový
Komentáře (5)