Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 046 kJ / 1 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,29 g |
| Tuky | 124,97 g |
| Vláknina | 10,55 g |
| Cholesterol | 627 mg |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Tip: S brambory labůžo.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Moje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
sekany rizek,
přírodní mletý řízek,
sekaný řízek z mletého masa,
mlety prirodni rizek,
sekani rizek,
přírodní řízek,
sekané řízky,
sekany hovezi rizek,
recept na sekany řízek,
hovězí sekaný řízek,
přírodní řízek z hovězího,
přírodní řízek z mletého masa,
sekany mlety rizek,
sekaný řízek hovězí,
přírodní řízek z hovězího masa,
sekané řízky z mletého masa,
hovězí přírodní řízek,
sekaný řízek přírdní,
recepty sekaný řízek,
přírodní hovězí řízek
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř,
strouhanka,
mouka hladká,
petrželka,
tuk,
máslo
Komentáře (5)