Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 835 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,74 g |
Tuky | 59,58 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 137,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stresová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPQg
Moje poznámka
Stresová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPQg
Nejnovější recepty
Rajčatový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na paprice
Bilou před 27 sekundami
Bramborové placky s nivou
vanilj před 1 hodinou
Koprová omáčka s vejci
Stepisek před 1 hodinou
Jemný hermelínový salát se smetanou
Mmelinda před 2 hodinami
Zapékaná brokolice se smaženou cibulkou
Ivet88 před 2 hodinami
Jemné kynuté tvarohové koláčky
Sramecek212 před 2 hodinami
Cuketový perník
Atrnkova@post.cz před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
Deskas13 před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Dagmarek před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
olca1983 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zamatová roláda,
rolada ktera nepraskne,
časopis pošli recept,
roláda recept 25 let,
jak se točí rolada,
recept na stresovou roládu,
jak rolovat roládu,
pošli recept,
lita rolada,
popraskaná roláda,
rychlá roláda se šlehačkou,
jak se roluje rolada,
aby se roláda povedla,
roláda co nikdy nepraskne,
pošli recept rolada,
šlehačková roláda,
roláda bez mouky videorecept,
bezlepková roláda se šlehačkou,
dobrou aby se povedla roladu,
roláda vánek se šlehačkou
Suroviny:
vejce,
kakao,
ztužovač,
cukr,
šlehačka
Komentáře (36)
bože, já bych si dala
vše nejlepší k MDŽ...
nikdy už nee,se mi nikdy nepovedla,ale jak píšeš,asi to bude gramlavýma rukama...