Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 652 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,68 g |
Tuky | 3,31 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 866 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Moje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 34 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 42 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pomazánkovým máslem,
kuře kalorie,
moravská pečeně,
kuřecí stehna s česnekovými brambory,
úprava kuřete,
kalorie kuře s bramborem,
pecene kure s pomazankovym maslem,
pečené kuře s česnekovými brambory,
pečené moravské uzené,
pecene kure kalorie,
k čemu moravské uzené,
pečene asijské kuře,
originální pečené kuře,
recepty z pečeného kuřete,
pečené kuře,
pečené kuře recepty,
kure na pomazánkové máslo,
veka s česnekovým máslem,
pečené kuře na pomazankovem másle,
maso pecene s pomazankovym máslem
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory rané,
pomazánkové máslo,
česnek,
pórek,
uzené moravské,
máslo,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
Ivanko, doktorka Kateřina by mi polovinu surovin vyházela
Množství surovin, které ve svých receptech píšu, je pro jedlíky k nedělnímu obědu.
Ještě k tomu máslu - jde jen o vytření pekáčku a pak plátečky na maso. Moravské uzené je libové, toho tuku moc nepustí.
Ale klidně lze péct jen hodinu a máslo vynechat; to jsem ovšem nezkoušela, takže za výsledek neručím. Ručím jen za výsledek receptu tak, jak je popsaný.