Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,91 g |
Tuky | 56,29 g |
Vláknina | 3,58 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 14,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z drůbežích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm0D
Moje poznámka
Paštika z drůbežích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm0D
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pastika z drubežích jater,
drubezi pastika,
domácí paštika z drůbežích jater,
paštika z drůbežích jater recept,
drůbeží paštika recept,
drůbeží paštika - recept,
paštika s drůbežích jater,
paštika z drůbežích jater recepty,
drubezi pastika recepty,
recept na drůbeží paštiku,
drubeží jatra paštika,
drubezi pastika z jater,
recept na pastiku z drubezich jater,
pomazánka z drubežích jater,
drůbežípastika,
paštika z jater,
drubeží paštika top recepty,
drubeží paštiky,
recepty drůbež.játra paštika,
-domaci paštika recept
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
máslo,
tymián sušený,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
játra
Komentáře (17)
Dělávám prakticky totéž, akorát s vepřovým sádlem, kterého dávám asi 1/3 množství jater...
Tady se mi zdálo toho másla málo
Co se zdá bývá sen, a tato paštika s MÁSLEM je skutečně jako sen
No, s troškou nadsázky říkám: Jinou už dělat nebudu!
Zítra vyzkouším...
Ani nevadilo, že játra byla mražená a že sem přijechala až z Brazílie. Jen jsem je po vyjmutí z mléka omatlal ve škrobové moučce aby se při smažení nerozpadla. Kdybych mohl znovu bodovat přidal bych ještě bodů pět
Ode dneška paštiky s Éčkama nekupuju