Suroviny
Porce: Dokud se nevymaže.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 103,49 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Postup přípravy
Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření. Podusíme. Krok 2: Vše přendáme do hlubší mísy a rozmixujeme se solí a dochucovadlem. Po zchladnutí zašleháme máslo. Pokud chceme přidat brusinky, mandle i zelený pepř, rozdělíme umixovanou směs na tři díly, jeden díl s třetinou brusinek a necelou lžící Porta, druhý díl s hrstí mandlí a necelou lžící Porta, třetí díl smíchat s 1/3 zeleného pepře s trochou nálevu.
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Moje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Nejnovější recepty
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Dort s vaječným likérem
Přidáno před 13 hodinami
Rolka z kapra a kapusty
Přidáno před 15 hodinami
Štóla s karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Přidáno před 21 hodinami
TIP
Rohlíčky obzvláště vypečené
Přidáno 5. 12. 2024 21:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Pomocí jednoduchého triku už nikdy nebudete bojovat s víčkem na PET lahvi: Konec rozčilování a klení
Zpěvačka Kamila Nývltová peče cukroví po tunách. Nám prozradila recept na linecké babičky Litkové
Vynálezce Samuel Morse jedl skromně. Pizzu považoval za druh nechutného koláče, který jako by vytáhli z kanálu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy s klobásou a rozmarýnem
bludicky před 6 hodinami
Listové šátečky s vanilkovým krémem
ivackova před 6 hodinami
Pomerančový krém
Brumaire před 8 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Svetlonosna před 13 hodinami
Římská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
wimra před 16 hodinami
Krůtí mleté šišky se sýrem a zeleninou
bajoo před 17 hodinami
Medailonky v hrubozrnné hořčici
Christine před 18 hodinami
Bramborová polévka s vločkami
TondaJ před 19 hodinami
Tématické fráze:
nastavena kureci pastika,
drůbeží paštika mandlova,
játra od babičky,
paštika z drůbežích jater,
drůbeží pašika s portské,
jak restovat jatra na pastiku,
játra v sádle
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
máslo,
pepř čtyř barev,
tymián,
majoránka,
brusinky,
koření nové koření,
brusinky,
sůl,
máslo
Komentáře