Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

27. 3. 2019 01:42

Suroviny

Porce: Dokud se nevymaže.

Nutriční hodnoty

Energie5 866 kJ / 1 402 kcal
Bílkoviny72,79 g
Tuky103,49 g
Vláknina8,63 g
Cholesterol 2,24 g
Sodík 311 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy40,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje babčka dělala paštiku z husích jater s husím sádlem, ale já vyzkoušela všechna drůbeží játra a dobrá byla vždycky. Pravda, husí játra jsou husí játra, jsou samozřejmě nejlepší. Ale jsou drahá a lze je nahradit. A na čerstvý chléb je to pokaždé velká bašta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nastavena kureci pastika drůbeží paštika mandlova játra od babičky paštika z drůbežích jater drůbeží pašika s portské jak restovat jatra na pastiku játra v sádle

Suroviny: játra drůbeží, cibule, máslo, pepř čtyř barev, tymián, majoránka, brusinky, koření nové koření, brusinky, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wL2m