Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 179,37 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Moje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 58 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený bůček recepty,
zavarovani ryngli,
zavařujeme ryngle,
bůček na blumách,
buchta s rynglemi,
pečený bůček trochu jinak,
buchta z rynglí,
recepty ryngle,
buchta s blumami,
ryngle ,blumy,
ryngle zavařování,
ryngle recepty,
ryngle ,blumy recepty,
peceny bucek s ryzi,
zavařovani bucku,
pečeny buček jinak,
nakladani bučku na pečeni,
marmeláda z blum,
marmeláda z rynglí
Suroviny:
bůček,
bluma,
pivo černé,
rum,
česnek,
jíška světlá instantní,
šťáva citronová,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (8)