Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 182 kJ / 761 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,23 g |
| Tuky | 32,24 g |
| Vláknina | 18,62 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 623 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 69,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky.
Krok 2: Vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Zveřejněno 2. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
Moje poznámka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 1 hodinou
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 11 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 12 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 5 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 1 hodinou
Bramboračka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 13 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 14 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 14 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 14 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 14 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 14 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
boršč z králíka,
boršč z cukety,
smetanový boršč,
boršč z papriky,
boršč smetanový,
boršč cuketa,
borsc kralici,
klasický ruský boršč,
rychlý boršč,
boršč z vepřového boku,
recept borsc,
boršč mleko,
pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok,
boršč s cuketou,
boršč z králíka,
vaření-kapaní do polevky,
veprovy bok,
kapaní do polévky recept,
boršč polévky
Suroviny:
zelí,
fazolky zelené,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cuketa,
vývar hovězí,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr strouhaný,
pepř,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
spagetka: