Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 3 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 9 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 3 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 4 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 4 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 7 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 8 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 9 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 9 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje