Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 1,11 g |
Vláknina | 7,46 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 47,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Vložíme na spodní patro hrnce a paříme. Pokud máme pravou svíčkovou, stačí 40 minut, pokud falešnou, tak 50 minut. Na posledních 10 minut přidáme druhé patro se žampiony a fazolkami.
Krok 2: Brambory ve slupce si omyjeme a povaříme do poloměkka. Pak je na čtvrtíme, naskládáme na mřížku pekáčku a potřeme 1 lžičkou olivového oleje s utřeným česnekem a dáme grilovat dorůžova.
Krok 3: Kdo má rád, může si udělat dresing z jogurtu buď s česnekem, nebo třeba chilli omáčkou a hotové jídlo jím pokapat.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Moje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 5 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 30 minutami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 2 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 3 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 4 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 4 hodinami
Tématické fráze:
parní hrnec recepty,
recepty parní hrnec,
hovězí stejk,
stejk hovezi recept,
hovězí maso v parním hrnci,
hovězí v parním hrnci,
steak z falesne svickove,
falešná svíčková steak,
hovězí stejk recept,
hovězí falešná svíčková steak,
parni hrnec kucharka,
steak z hovězího krku,
stejk hovezi,
falešná svíčková recepty,
recepty na parní hrnec,
parní hrnec,
hanger steak pohlreich,
stejk recept,
hovězí steak z falešné svíčkové,
steaky z falešné svíčkově
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl,
pepř,
koření steakové,
žampióny,
fazolky zelené,
brambory,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře (25)
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy.
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne?