Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jizerská zapečená kaše s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PArz
Moje poznámka
Jizerská zapečená kaše s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PArz
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 8 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 10 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 12 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 14 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečená krupicová kaše se švestkami,
zapečená krupicová kaše,
jáhlová kaše zapečená,
zapecene svestky v krupicove kasi,
zapecena ovesna kase s broskvemi,
zapečená kaše z quinoy,
zapečená jáhlová kaše s jablky,
zapečená ovesná kaše se švestkama,
zapečená ovocná kaše,
jahlova kase zapecena s ovocem,
zapečená jáhlová kaše,
jáhlová kaše s jablky zapečená,
zapečená jáhlová kaše sladká,
recepty z jizerska
Suroviny:
kaše bramborová,
hruška,
bluma,
jablko,
pepř citronový,
vločky chilli,
olej,
šťáva ovocná
Komentáře (12)
klukodvody: Josko, klidně zkus a pak napiš. Kompot by vadit neměl, jak píše Anička, po vykapání to naopak bude velmi vláčné. A kombinace broskve + chilli je výborná
klukodvody:Josífku,sice nejsem autor receptu,ale myslím si,že kdyby se kompot po slití šťávy ještě na chvilku zatížil v sítku talířkem,aby ovoce nebylo tak"nacucané"tak že by to určitě šlo i z kompotu