Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 11,83 g |
| Vláknina | 12,98 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Moje poznámka
Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XVx
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 32 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
takový miášmaš,
hlíva ustřičná-recepty,
speciality z hlíva ústřičná recepty,
zeleninová směs s hlívou ústřičnou,
zelenina s hlívou ústřičnou,
mišmaš,
recepty z michane zeleniny,
jak zužitkovat hlívu ústřičnou,
20.10.2015 recept moučník
Suroviny:
hlíva ústřičná,
rajče,
cuketa,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
beraní rohy,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
pasta chilli,
uzenina,
olej,
mouka
Komentáře (31)
Ale děkuji. Teď už budu častěji tak to snad bude jinak.
Ale sama jsem poznala,že se někdy nevyplácí pravdivě napsat všechny použité suroviny
A nad názvem nezoufej-tejaja už odpověděla
Co se týká fotky...kdysi jsem jídlo fotila mobilem s nekvalitním fotoaparátem.Přiznám se,že některé jídlo vypadalo,jako by bylo v talíři v tom lepším případě"nazvraceno"
Jééé,než jsem to všechno naťukala,tak už je na světě jiný název
Rád bych s vámi souhlasil, ale zkuste se, administrátoři, napřed domluvit mezi sebou co a jak s názvy. Bylo by to krásné, kdyby názvy napovídaly wcg, ale nezůstal by tu kámen na kameni...
celé pojmenování nechám na vás ale snažte se to pojmenovat tak, aby bylo jasné o jaký recept se jedná. Děkuji
administrátor topreceptů
Taky netuším, proč jste zařadil do "luštěnin" - jistě nějaký omyl.
Parky bych opravdu ugrilovala na panvi, z hlivy a zeleniny (kt.bych ani nepopisovala, jen poznamenala - dejte, co mate) udelala neco jako "leco" (bez vajec). Uplne nej by bylo, z toho vseho co vam "zbylo" udelat polevku typu frankfurtskou s pridanim hlivy, zaleniny, mouky, smetany a pro velke jedliky treba jeste knedle s vejcem.
To neni o opovrhovani zbytkovanim, ale o male moznosti opakovane realizace.
Já osobně bych si to jídlo nedala, je to na mě opravdu už moc velký miš maš, ale každý má chutě jiné