Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky (nejdřív tekutiny, pak sypké) a použijeme program Těsto.
Krok 2: Pak znovu propracujeme, nakrájíme na kusy a umotáme rohlíky, které necháme kynout na plechu.
Krok 3: Vykynuté pomašlujeme vejcem, posypeme sýrem a upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Moje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 22 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 2 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
americke rohliky,
voňavé domácí rohlíky,
umotání rohlíků,
tvrdé rohlíky,
sýrové rohlíky z domácí pekárny,
rohlíky recept,
domácí noňavé rohlíky,
recepty rohliky,
vonavé rohličky,
recept na kupovaný rohlík,
recept na americké rohlíky,
vonavé domácí pečivo,
recepty z domácí pekárny,
americké domácí rohlíky,
jak dlouho pect rohliky a nakolik,
americký rohlíky,
testo obyc.rohlik,
obyc rohlik,
jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé,
vonavy rohlik
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
koření americké brambory bylinkové,
sýr nastrouhaný,
vejce
Komentáře (11)
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejné