Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky (nejdřív tekutiny, pak sypké) a použijeme program Těsto.
Krok 2: Pak znovu propracujeme, nakrájíme na kusy a umotáme rohlíky, které necháme kynout na plechu.
Krok 3: Vykynuté pomašlujeme vejcem, posypeme sýrem a upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Moje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 1 hodinou
Pão de Queijo
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 6 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 3 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 3 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 3 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 3 hodinami
Tématické fráze:
americke rohliky,
voňavé domácí rohlíky,
umotání rohlíků,
tvrdé rohlíky,
sýrové rohlíky z domácí pekárny,
rohlíky recept,
domácí noňavé rohlíky,
recepty rohliky,
vonavé rohličky,
recept na kupovaný rohlík,
recept na americké rohlíky,
vonavé domácí pečivo,
recepty z domácí pekárny,
americké domácí rohlíky,
jak dlouho pect rohliky a nakolik,
americký rohlíky,
testo obyc.rohlik,
obyc rohlik,
jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé,
vonavy rohlik
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
koření americké brambory bylinkové,
sýr nastrouhaný,
vejce
Komentáře (11)
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejné