Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 935 kJ / 3 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,94 g |
Tuky | 116,50 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 4,16 g |
Sacharidy | 477,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do domácí pekárny - program těsto, vyndat, znovu propracovat a dát na 2 hodiny do ledničky do mísy, přikrýt. Rozválet na 1 cm hrubý plát a vykrajovat kolečka asi 6 cm v průměru. Potřít máslem a dát kopeček marmelády nebo povidel (s povidly je to super). Péct při 230 °C 12 minut.
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Péřové buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lzM
Moje poznámka
Péřové buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lzM
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
buchty s povidlama,
péřová buchta hrnková,
perovy kolac,
domácí povidla,
buchta s povidlama,
buchty z domácí pekárny,
povidla z domácí pekárny,
péřová buchta s tvarohem,
recept na peřovou buchtu,
péřové řezy,
mandarinková buchta prostřeno,
kynute buchty s povidlama,
domácí pekárna buchty,
buchty pekarna,
buchty domácí pekárna,
pérove kynute buchty,
povidla v domácí pekárně,
péřové koláčky,
banánový bucht,
recepty buchty s povidlama
Suroviny:
droždí,
mouka hladká,
sůl,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
podmáslí,
máslo,
máslo,
marmeláda
Komentáře (6)
a áno, myslím, že lekvár je lepšie dať nahor