Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 7,86 g |
Sůl | 18,90 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Moje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 3 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 21 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí lasagne
Veronika834 před 6 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 25 minutami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 51 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Tiramisu od babičky
Anny12 před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 1 hodinou
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 8 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 11 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží játra,
pečená játra,
drůbeží játra recepty,
pečená drůbeží játra,
pečená drůbeží játra,
drůbeží játra recept,
pečené játra,
recepty drůbeží játra,
recepty z drůbežích jater,
recept na drůbeží játra,
pečená kachní játra,
recepty na drubezi jatra,
pečená drůbeží kuřecí játra,
recept jatra,
pečená játra recept,
jatra pecena,
drubezi jatra pecena,
recept drůbeží játra,
pečená kuřecí játra,
játra recepty
Suroviny:
játra drůbeží,
koření grilovací,
strouhanka,
játra
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Játra jsou výborná a měkoučká. Super.
Z kila jater se to vejde tak akorát na klasický plech. Použito 1a1/2 sáčku koření.
Po 10´ bylo játro hotové a jako máslo
Podával jsem s br. kaší a že aby absence oleje v rcp byla vyrovnána jiným tukem, tak s touto: http://www.toprecepty.cz/recept/41845-bramborova-k...
ale po ochutnání byly jatýrka více slaná. Příště, až je budu dělat, pouze je grilovacím kořením popráším. Paleček si určitě zaslouží.
Kdybych mohla, tak dám tisíc bodů... tak aspoň ten jeden
tož nevím......
+ 7 P.S. Jen se dovolím zeptat na původ jater. My jsme je nedávno koupili v Kauflandu a zásilka byla z Argentiny.
pozrite aj k Mirke, tiež ho má v záhrade... http://www.toprecepty.cz/album.php?id=799
Máš 5.bod