Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Pomocí folie svineme v roládu, zabalíme a utěsníme ještě alobalem. Roládu pak pečeme asi 10 minut.
V kastrůlku si dáme vařit květák s brambory a uděláme pyré pomocí másla a trochu smetany. Nesmíme zapomenout osolit.
V menším kastrůlku si rozpustíme máslo a přidáme bylinky. Na talíř dáme pyré, poklademe plátky rolády a pokapeme bylinkovým máslem.
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda s květákovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw5E
Moje poznámka
Rybí roláda s květákovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw5E
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 48 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 49 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
losos s květákovým pyré,
rybí roláda
Suroviny:
ryba mořská,
kapary,
rajče sušené,
cibule,
pasta sardelová,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
paprika sušená uzená,
květák,
brambory,
smetana,
máslo bylinkové
Komentáře (5)