Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 227 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmahneme drobně krájenou cibuli, na ní pak kostky masa. Vsypneme papriku, osmahneme jen tak, aby pustila barvu a rozvoněla se a zalijeme vývarem.
Krok 2: Osolíme, opepříme, podusíme téměř doměkka. Lehce zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, přisypeme na kroužky krájené papriky a asi 20 minut povaříme. Podáváme s mačkanými brambory nebo rýží.
Zveřejněno 14. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Líčka rohatá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NyjN
Moje poznámka
Líčka rohatá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NyjN
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 8 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 32 minutami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Tématické fráze:
líčka,
facebook,
top recepty hovězí líčka recept,
líčka na papreice,
líčlka,
hovězí líčka,
jednoduchý recept na líčka,
líčka na paprice,
líčká recept,
top
Suroviny:
líčka hovězí,
paprika kozí roh,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (7)