Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,72 g |
| Tuky | 53,42 g |
| Vláknina | 22,34 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 103,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Moje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept tocenak,
buřtguláš se se šlehačkou,
bu?tgul? pouze ze sal?mu,
naložený salám,
bramborovy gulas z točenaku,
buřtguláš ze slovenského salámu,
šoupni mě ho tam,
dobrý buřtgulášek,
točený salám naložený,
naložený toceny salám,
točený salám s bramborami recept
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
salám točený,
olej,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (16)
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek....