Suroviny
Porce: dle tloušťky plátků:-))
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 050 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,24 g |
Tuky | 47,30 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 242,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová roláda II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk1p
Moje poznámka
Banánová roláda II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk1p
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
olivkao2015 před 23 minutami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 27 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Tématické fráze:
banánová roláda recept,
banánová roláda,
pařížská roláda,
kakaová roláda s banánem,
bananova rolada se slehackou,
banánová roláda šlehačka,
pařížská roláda s banánem,
roláda s bananem,
pařížská roláda recept,
kokosová roláda s banánem,
jednoduchá banánová roláda,
banánová šlehačka,
slehackova rolada s bananem,
roláda banánová,
banánová dobrota,
banánové dobroty,
jednoduchá roláda s banánem,
banánové rolada,
sladke rolady,
babicovy dobroty banánová roláda
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
čokoláda na vaření,
smetana 33%,
banán,
máslo,
mouka hrubá,
Komentáře (11)