Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,94 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 270,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Moje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pernikovy knedlik,
přílohy ke zvěřině,
příloha ke zvěřině,
perníkové knedlíky,
perníkový knedlík recept,
perníkové knedlíky ke zvěřině,
perníkové knedlíky jako příloha,
moučník ke zvěřině,
recept na pernikove knedliky,
recepty navaření,
knedlik,
knedlik s pernikem,
příloha ke zvěřině , knedlík,
co ke zverine,
perníkový knedlík příloha,
recepty navaření,
přílohy k zvěřině,
perníkové knedlíky recept ke zverine,
perníkový knedlík ke zvěřině recept,
vaření knedlíka
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (4)