Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 761 kJ / 3 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,51 g |
Tuky | 145,99 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 373,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s karamelizovanými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWV
Moje poznámka
Jablečný koláč s karamelizovanými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 5 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 27 sekundami
Drožďová polévka
HanaHanka před 31 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 48 minutami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 48 minutami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 56 minutami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 3 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 4 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 5 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablečný koláč naopak,
jablkový koláč,
jablečný koláč,
jablecny kolac naopak,
vídenský jablečný koláč,
karamelizace jablek,
jablkový koláč naopak,
jak zkaramelizovat jablka,
kolac naopak,
tvarohový koláč s karamelizovanými s jablky,
moučník s karamelizovanýma jablkama,
jablecny kolac se skaramelizovanymi,
jablečný koláč naopak s listový,
drobenkový koláč s karamelizovanými jablky,
koláč z karamelizovaných jablek,
kolac se zkaramelizovanymi jablky,
s jablky,
obrácený jablkový koláč s karamelizovanémi s jablky,
kolac a karamelizivanymijablky,
moučník s karamelizovanými jablky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
smetana zakysaná,
jablko,
cukr krupice,
máslo,
cukr vanilkový,
ořechy,
máslo,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (8)
..no co se týče cucků, už se stalo, že se nerozpustily a naopak mi z toho vzniklo něco, co se už nedalo nijak moc využít. Taková vyschlá cukrová drobenka. Já začínám pozvolna a opatrně míchat, až je to už od krajů trochu rozpuštěné.