Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,88 g |
Tuky | 47,01 g |
Vláknina | 44,10 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 7,00 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 198,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Moje poznámka
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
uzene v papinaku,
uzená polévka v papináku,
papinak,
elektrický papiňák eta,
elektrický papiňák,
uzené maso v papiňáku,
jídlo v elektrickém papínáku,
uzené ramínko v tlakovém hrnci,
recepty elektrický papinák,
uzené maso v tlakáči,
nejlepší papináky,
elektrický pappinák,
uzená polévka z papináku,
papináky,
recepty na elektrický papinák,
recepty pro elektrický papaňák,
uzené a papiňák,
recepty z papiňáku,
rychlovka z papiňáku,
uzené tepelně upravené
Suroviny:
maso vepřové uzené,
brambory,
kapusta růžičková,
voda,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (15)
Kvestr:
jarda Kadic: Jardo, maďarskú kuchtu používam doteraz. Tesnenie dostaneš v Maďarsku doteraz. Aby tesnenie dlho slúžilo, stačí maličkosť : po použití a umytí dař gumené tesnenie dolu z pokrývky, tak sa guma nenatiahne a vydrží roky. Posledné tesnebnie som kupovala pred cca 20 rokmi.
A než ten elektr.papiňák,to už multifunkční,pak máš hrnec od papiňáku přes pařák,po pomalý hrnec
tejaja:Terezko,tlakáč byl první hrnec,který jsem si po svatbě koupila do společné domácnosti
Jaroušek tím komentářem chtěl určitě jen říct,že ten,kdo vaří na plynu,nemusí mít ještě zbytečně navíc elektrický tlakový hrnec,který v odkazu přidala aje11
Jardo, myslel si, že tlakáč je zbytočný pre tých, čo majú plyn ? To by som nesůhlasila, hrncu je jedno, na čo ho postavím. Aj ja mám 40 rokov plyn.
Jinak takováto jídla právě "loudám" a jsou fakt výborná
Vlastně si uvědomuju, že nyní tlakáček přijde vhod, potřebuju udělat svíčkovou, hovězí vývar na polévku s knedlíčky a jelikož loudálek mám jen jeden - v tom vývar, tak vytáhnu na svíčkovou tlakáček
rihana:jsi můj člověk,já také bez papiňáku ani ránu
jarda Kadic:Jaroušku,také mám hodně papiňáků různých velikostí.Mám i 2 9litrové a v těch děláváme převáně dršťkovku,guláš,hodně velké koleno a hlavně v nich zavařuji.Je to rychlé a nemusím hlídat teploměr
dopadlo by to stejně,jako u Tebe