Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 392 kJ / 4 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,30 g |
Tuky | 300,53 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 360,47 g |
Postup přípravy
Sníh: Bílky se ušlehají dohusta a potom se dají do vodní lázně, kde se přidá cukr a šlehá se do zhoustnutí.
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole dle tety Líby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPZR
Moje poznámka
Kremrole dle tety Líby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPZR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 16 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 51 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Tématické fráze:
výroba kremrolí,
ty nejlepší kremrole recept,
kremrole z listového těsta,
recept na domácí kremrole video,
výroba kremrole,
kremrole se sněhem video,
nejlepší sníh do kremrolí,
sníh do kremrolí video,
kremrole recept,
nejlepší domácí kremrole,
kremrole,
kremrole vyroba,
krémrole že šlehačky,
recept na kremrole ze šlehačky,
slehackove testo na kremrole,
recept na kremrole,
nejlepší listové těsto na kremrole,
vyroba kremloli,
nejlepší kremrole,
sníh do kremrolí
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
šlehačka,
sůl,
bílek,
cukr moučkový
Komentáře (21)
Aby byly hodně naplněné tak alespoň 6 bílků. Záleží na každém jak moc chce mít ty kremrole naplněné
Máte pravdu
Ale kouzlo je v tom, že toto těsto, na rozdíl od listového, si doma udělá každá kuchta a ve finále je od listového takřka k nerozeznání
Našel jsem ho i na TOP: https://www.toprecepty.cz/recept/27714-listove-tes...
Ale těsto podle odkazu uvedeného níže se NEMUSÍ nechat odležet v chladu tak dlouho a mám odzkoušené, že se dá použít hned po zadělání
Asi bez překládání...
Já mám odzkoušený tento rcp: http://www.labuznik.cz/recept/listkove-cesto-rychl...
...je to špica
Do bílků dávám cukru stejně, jen polovinu cukru krupice a druhou polovinu moučky, sypu ho do bílků hned všechen a šlehám celou dobu ve vodní lázni. Je pěkně tuhý.