Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,88 g |
| Tuky | 47,01 g |
| Vláknina | 44,10 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 7,00 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 198,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Moje poznámka
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
uzene v papinaku,
uzená polévka v papináku,
papinak,
elektrický papiňák eta,
elektrický papiňák,
uzené maso v papiňáku,
jídlo v elektrickém papínáku,
uzené ramínko v tlakovém hrnci,
recepty elektrický papinák,
uzené maso v tlakáči,
nejlepší papináky,
elektrický pappinák,
uzená polévka z papináku,
papináky,
recepty na elektrický papinák,
recepty pro elektrický papaňák,
uzené a papiňák,
recepty z papiňáku,
rychlovka z papiňáku,
uzené tepelně upravené
Suroviny:
maso vepřové uzené,
brambory,
kapusta růžičková,
voda,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (16)
Kvestr:
jarda Kadic: Jardo, maďarskú kuchtu používam doteraz. Tesnenie dostaneš v Maďarsku doteraz. Aby tesnenie dlho slúžilo, stačí maličkosť : po použití a umytí dař gumené tesnenie dolu z pokrývky, tak sa guma nenatiahne a vydrží roky. Posledné tesnebnie som kupovala pred cca 20 rokmi.
A než ten elektr.papiňák,to už multifunkční,pak máš hrnec od papiňáku přes pařák,po pomalý hrnec
tejaja:Terezko,tlakáč byl první hrnec,který jsem si po svatbě koupila do společné domácnosti
Jaroušek tím komentářem chtěl určitě jen říct,že ten,kdo vaří na plynu,nemusí mít ještě zbytečně navíc elektrický tlakový hrnec,který v odkazu přidala aje11
Jardo, myslel si, že tlakáč je zbytočný pre tých, čo majú plyn ? To by som nesůhlasila, hrncu je jedno, na čo ho postavím. Aj ja mám 40 rokov plyn.
Jinak takováto jídla právě "loudám" a jsou fakt výborná
Vlastně si uvědomuju, že nyní tlakáček přijde vhod, potřebuju udělat svíčkovou, hovězí vývar na polévku s knedlíčky a jelikož loudálek mám jen jeden - v tom vývar, tak vytáhnu na svíčkovou tlakáček
rihana:jsi můj člověk,já také bez papiňáku ani ránu
jarda Kadic:Jaroušku,také mám hodně papiňáků různých velikostí.Mám i 2 9litrové a v těch děláváme převáně dršťkovku,guláš,hodně velké koleno a hlavně v nich zavařuji.Je to rychlé a nemusím hlídat teploměr
dopadlo by to stejně,jako u Tebe