Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev. přidáme máslo, nakrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme osoleného a opepřeného kapra. Polijeme šťávou z citronu.
Krok 3: Až je kapr hotový tak ho vytáhneme z pánve, doděláme cibuli a česnek, na pánev přidáme petržel.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Moje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr po židovsku,
kapr recepty,
kapr pečený na kameni,
facebook,
rybí polévka z kapra,
kapr po židovské ihnačak,
smažený kapr recept,
h a m.cz,
kapr po cikansku,
kapr po židovsku,
kapr nejlepší recepty,
kapr smaženy na kameni,
nejlepší recept na kapra,
recept kapr
Suroviny:
kapr,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
petržel,
pepř,
citron
Komentáře (5)
Co tedy bylo vlastně použito