Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 233 kJ / 56 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 0,22 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev. přidáme máslo, nakrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme osoleného a opepřeného kapra. Polijeme šťávou z citronu.
Krok 3: Až je kapr hotový tak ho vytáhneme z pánve, doděláme cibuli a česnek, na pánev přidáme petržel.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Moje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Nejnovější recepty
Vývar z mletého masa
Přidáno před 1 hodinou
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 3 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 38 minutami
Domácí langoše
Jan Nemec před 55 minutami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 56 minutami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 2 hodinami
Jablečné lívance
oldlhot před 3 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 3 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 4 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr po židovsku,
kapr recepty,
kapr pečený na kameni,
facebook,
rybí polévka z kapra,
kapr po židovské ihnačak,
smažený kapr recept,
h a m.cz,
kapr po cikansku,
kapr po židovsku,
kapr nejlepší recepty,
kapr smaženy na kameni,
nejlepší recept na kapra,
recept kapr
Suroviny:
kapr,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
petržel,
pepř,
citron
Komentáře (5)
Co tedy bylo vlastně použito