Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev. přidáme máslo, nakrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme osoleného a opepřeného kapra. Polijeme šťávou z citronu.
Krok 3: Až je kapr hotový tak ho vytáhneme z pánve, doděláme cibuli a česnek, na pánev přidáme petržel.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Moje poznámka
Kapr po židovsku 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PB1
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 48 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr po židovsku,
kapr recepty,
kapr pečený na kameni,
facebook,
rybí polévka z kapra,
kapr po židovské ihnačak,
smažený kapr recept,
h a m.cz,
kapr po cikansku,
kapr po židovsku,
kapr nejlepší recepty,
kapr smaženy na kameni,
nejlepší recept na kapra,
recept kapr
Suroviny:
kapr,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
petržel,
pepř,
citron
Komentáře (5)
Co tedy bylo vlastně použito