Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,52 g |
Tuky | 44,51 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Moje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s hříbkovou omáčkou,
hovězí s hříbkovou,
tagliatelle s kurecim a hribky,
těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem,
těstoviny s hříbkovou,
testoviny s masovimi koulemi,
tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky,
zapečené žampiony s masovými koulemi,
hovězí s hříbkovou omáčkou,
svedske kulicky s houbovou omackou,
koule z mletého masa s hribkovou,
hribkova omacka se listovym spenatem,
testoviny s masovymi koulemi
Suroviny:
maso hovězí mleté,
houba hřib,
těstoviny,
cibule,
česnek,
smetana,
víno bílé,
sůl,
pepř,
koření masové koule,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)