Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra s kyselým zelím

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gabigold

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie656 kJ /
157 kcal
Bílkoviny6,76 g
Tuky0,94 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy24,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí si předem uvaříme v hrnci do změknutí. Cibuli nakrájíme na půlměsíce. Vložíme do hlubší rozpálené pánve s olejem, smažíme dozlatova. Krok 2: Játra nakrájíme na kostičky a opláchneme, poté vložíme do cibule a játra zatáhneme. Krok 3: Takto připravená játra osolíme, opepříme, přidáme kmín ať na pánvi zavoní a nakonec zaprášíme sladkou mletou paprikou, dáme bobkový list. Poté podlijeme trochou vody ze zelí. Do takto připravených jater zamícháme uvařené zelí. Krok 4: Jako příloha šťouchané brambory.

Zveřejněno 6. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra s kyselým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2N4W

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra s kyselým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2N4W

Komentáře (4)

PrislA som domov hladna jak vlcak,a tu taky paradny recept.Hned by som si dala,kapustu mam doma,ale jatra mi chybaju,no co uz je ulozeny na vyskusanie.Dokupim a spravim.

Rýchle a dobré jedlo, akurát mi to netrvalo 40, ale iba 20 minút. Nikdy zbytočne kapustu dlho nedusím. ;-)

Fotku zkopírovanou z netu mažu, jistě přidáš (až uvaříš) fotku svou - a hotového jídla;-)

Tématické fráze:
játra se zelím, játra zelí, kuřecí játra se zelím, drubezi. jatra na zeli, vepřová játra s kyselým zelím, játra s zelím, játra s kys.zelim-recept, játra recepty, bramborákyzelí a játra recept, kyselé zelí recepty, játra se zelím recepty, vepřové kostičky s kyselím zelím, kuřeci játra zelí recept, játra s kyselim zeli, játra a zelí, jatra zeli a brambory recepty, játra s kyselím zelím, jatra na zeli, kari jatra se zelim, štouchané brambory s kyselým zelím

Suroviny:
játra drůbeží, zelí kysané, paprika sušená sladká, sůl, pepř, bobkový list, kmín celý, cibule, olej, brambory

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu