Kuřecí játra na víně se zeleninou

kedlubna Kuchař: kedlubna

Pokrmy z vnitřností 4 názory

Suroviny

3/4 kg kuřecích játer
balíček mražené zeleniny (Asie se žampiony)
olej
1 dcl červeného vína
koření Čína bez soli
3 lžíce worchesteru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí játra si očistíme, umyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kousky, posypme kořením na Čínu bez soli a necháme dvě hodiny odstát. Na rozpáleném oleji prudce játra opečeme.

  2. Zalijeme vínem , worchesterovu omáčkou a chvíli podusíme, potom přidáme zeleninu, podusíme do měkka a zahustíme vodou se 2 lžičkami solamylu. Případně dosolíme a dopepříme, podáváme s rýži.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra na víně se zeleninou

  • zizala zizala

    Marpra: vždycky není možnost vařit z kvalitní čerstvé zeleniny. Ta mražená je vždycky po ruce a kvalitní většinou je ;-)

    Odpovědět

  • marpra007 marpra007

    No tak recept z mražené zeleniny dost ubohé a slab駧:no::no:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jatýrek není nikdy dost:-p:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Šárko, dovolila jsem si sem přidat Podobný recept Kuřecí játra na víně a bylinkách;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kuřecí játra játra na víně kureci jatra na vine kureci jatra s ryzi drůbeží játra na víně recepty kureci jatra kuřecí játra čína čína z kuřecích játer játra s rýží kuřecí játra recept krůtí játra na víně kuřecí játra na červeném víně mražená kuřecí játra játra příprava příprava jater játra s rýží recept játra na červeném víně výborné kuřecí játra recepty kuřecí játra na prudko pikantní kuřecí játra na smetaně se zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo