Postup přípravy
Krok 1: Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.
Krok 2: Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.
Krok 3: Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Moje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 19 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 8 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 11 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 11 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 12 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 13 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 13 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
sumec recept,
připrava sumce,
sumec recepty,
keříčkovec recept,
keříckovec,
keříčkovec recepty,
sumec obecný,
recept keříčkovec,
recept na pripravu sumce,
recept na sumce,
recepty sumec,
sumec na zampionech,
sumec na másle,
sumec příprava,
recepty ze sumce,
kerikovec,
recept sumec,
recepty na sumce,
recepty na pripravu sumce,
příprava ze sumce
Suroviny:
filet ze sumce,
žampióny,
máslo,
olej,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (10)