Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 558 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,55 g |
Tuky | 75,01 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Moje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové na kedlubnách,
vepřové plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plec v pomalém hrnci,
vepřové plecko pomalý hrnec recepty,
vepřové v kedlubnách,
bratislavské plecko v v pomalém hrnci,
vepřové na mrkvi v pomalém hrnci,
recept na vepřovou plec,
vepřová plec s kedluben,
vepřová plec recepty,
vepřové plecko recepty,
pomalý hrnec recepty buček,
bratislavské plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec,vepřová plec,
vepřová plec na kedlubnách, vařený brambor,
bratislavská plec v pomalém hrnci,
kuřecí na kedlubnách v pomalém hrnci
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
vývar,
omáčka worcesterová,
mouka hladká,
sůl,
olej,
koření gyros,
česnek granulovaný,
kmín drcený
Komentáře (7)
Ivana Ch:Ivanko,ano,kedlubny jsou krájené na spiralizéru
maiva:Ivi,pochutnali jsme si.Ale dělávám to i v papiňáku.Za 40minut je jídlo hotové,jen kedlubny dávám cca 8minut před koncem vaření