Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízečky z vařených vajec

Pokud máte po koledě doma spoustu vajec vařených natvrdo, můžete z nich připravit jednoduchý smažený oběd. Stačí je smíchat se strouhaným sýrem a salámem, lehce dochutit a poté tuto směs obalenou ve strouhance usmažit dozlatova.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 009 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny90,42 g
Tuky81,01 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 2,56 g
Sůl6,02 g
Sacharidy26,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařená vejce, sýr a salám nastrouháme najemno. Krok 2: Smícháme se syrovým vejcem a zbytkem surovin. Krok 3: Ze směsi tvoříme ploché řízečky a obalujeme ve strouhance. Smažíme z obou stran.

Zveřejněno 28. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízečky z vařených vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rop6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízečky z vařených vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rop6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3:yes::yes: To ny mě nenapadlo a určitě je to dobrota. Líbí se mi recept i foto. :-K

veronika_straka: tak to máme stejně,taky nerada smažím,ale toto mi uniklo a může to být dobrota,tak taky vyzkouším,je to dobrý nápad,vajíčka máme naše,sýr je v ledničce tak jen koupit nějaký salám a pustit se do toho;-)

To je fakt dobrý nápad, i když není koleda, ale my doma vajíčka milujem na všechny způsoby :-D akorát nerada smažím, tak buď to pro jednou přežiju nebo to zkusím na placky do trouby ;-)

Bezvadný nápad, doporučuji ochutnat :-)

Jsou výborný,dělali jsme z dvojité dávky,ještě lepší studené :yes::yes::yes:

Nápad :yes::yes::yes:

Zrovna včera ráno jsem recept četla na Novinkách.cz. Jsi pohotová :yes:;-)

šikovné zpracování kéoledy je to vynikající

Magdalena 29. 3. 2016 12:26
Vyskušané a vynikajuce,vdaka za recept,príjemný den.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Většinou se dělávají z vykoledovaných vajec pomazánky, ale tento recept nabízí i další možnost, jak ta vejce využít;-):yes:

Dobrý nápad, co s koledou;-):yes:

Tématické fráze:
recepty z vařených vajec, vařená vejce recepty, vařená vejce, recepty z vajec na tvrdo, co z vařených vajec, pomazánka z vařených vajec, recept z vařených vajec, recepty z vajec, vařené vejce, jak zpracovat vařená vejce, recept z vajec na tvrdo, pomazánky z vařených vajec, pomazánky z vajec vařených, recepty vařená vejce, pomazánka z vajec na tvrdo, vařené vejce recepty, recepty z uvařených vajec, zpracování vařených vajec, vaření vajec, vaření svajec

Suroviny:
vejce, sýr tvrdý, salám měkký, hořčice, mouka hladká, česnek, cibule šalotka, vejce, pažitka, chilli, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu