Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčkový salát s medvědím česnekem

Jednoduchý vajíčkový salát s medvědím česnekem je ideální volbou pro rychlou svačinu i lehkou večeři. Spojení vajec, sýra, majonézy a zeleniny doplněné jemnou česnekovou chutí vytváří lahodnou a sytou pochoutku.

Hodnocení receptu je 4,4 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jana Hamzova Jana Hamzova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 683 kJ /
1 358 kcal
Bílkoviny89,30 g
Tuky103,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 2,86 g
Sůl6,95 g
Sacharidy16,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lahůdkovou cibulku a okurky nakrájíme na kostičky. Krok 2: Uvařená vejce nakrájíme nadrobno. Medvědí česnek nasekáme nadrobno. Krok 3: V míse smícháme nakrájenou cibulku, okurky, vejce a medvědí česnek. Poté přidáme strouhaný sýr a majolku a vše promícháme. Krok 4: Podle chuti osolíme a opepříme. Podle potřeby můžeme salát zakápnout citrónovou šťávou. Krok 5: Salát servírujeme za studena, třeba s pečivem.

Zveřejněno 30. 3. 2016

Poznámka autorky Jana Hamzova

Recept jsem slyšela na Rádiu Blaník.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvwV

Další recepty

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvwV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

V čase Velikonoc se recept určitě bude hodit, mňam! 😍🤗

Tématické fráze:
salát s medvědím česnekem, rádio blaník recepty, medvědí okurek, salát z medvědim cesnekem, německý vajíčkový salát, vajíčkový salat, medvedi cesnek salat, salát z medvědiho česneku, medvědí česnek recepty, vajíčkový salát s pomazánka s medvědím česnekem, recept na vajíčkový salát, štava z medvědím česnekem, salát s medvědím česnekrm, recepty blanik, recepty rádio blaník, salat s medvedim cesnekem s vajickem, salat s medvedim cesnekem a vajickem, salat z medvedim cesnekm, recepty s medvědím česnekem, recept s medvědím česnekem

Suroviny:
sýr strouhaný, list medvědího česneku, vejce, majolka, okurky sterilované, cibulka lahůdková, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]