Krémové risotto s chřestovým pestem
Jemnou chuť čerstvého chřestu si skvěle vychutnáte v krémovém risottu podle našeho receptu. Pečlivá příprava a pozvolné vaření rýže se v tomto případě vyplatí a vrátí se vám v opravdu úžasné chuti hotového pokrmu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 207 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 139,29 g |
Vláknina | 57,41 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 246,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové risotto s chřestovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmj2
Moje poznámka
Krémové risotto s chřestovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmj2
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 52 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s chřestovým pestem,
recepty na pesto,
těstoviny fungi recept
Suroviny:
rýže na risotto arborio,
cibule,
celer,
víno bílé suché,
vývar masový,
chřest zelený,
česnek,
máslo,
olej olivový,
parmazán,
sůl
Komentáře (6)
Nám zatím nejvíc chutnalo rajčatové a hříbkové. To Tvoje je krásně jarní