Postup přípravy
Krok 1: Připravíme dvojité kusy alobalu podle počtu porcí, které budete připravovat. Do středu dáme lžičku másla, jestli přepuštěného nebo normálního je asi jedno. Maso připravíme dvěma způsoby.
Krok 2: Část plátků masa důkladně z obou stran pomažeme kremžskou hořčicí, položíme na máslo a navrstvíme jablka, pokrájená na plátky.
Krok 3: Lilek pokrájíme na tenké plátky a nasucho opečeme na pánvi - plátky opravdu tenké, tak 2 mm. Na máslo dáme nakrájenou cibuli na plátky, na ni osolené, opepřené a počesnekované maso a navrch opečené plátky lilku. Ještě trochu posolíme a posypeme česnekem. Můžeme přidat rozmarýn nebo tymián, ale není to nutné.
Krok 4: Oba druhy připraveného masa na alobalu postříkneme olejem a důkladně zabalíme. Pečeme asi hodinu, ke konci alobal otevřeme, aby se trochu vypekla šťáva.
Zveřejněno 24. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karé v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlEp
Moje poznámka
Karé v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlEp
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 6 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové slzičky
malaneta před 49 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 1 hodinou
Valašské frgály
Radimjumbo před 2 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 2 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 3 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 3 hodinami
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 4 hodinami
Farářské řízky
Elliska4321 před 5 hodinami
Tématické fráze:
karé,
vepřové kare v v alobalu,
karé recepty,
co je to karé,
veprove kare v alobalu,
vepřové karé v pečené v alobalu,
druh masa kare,
kare v alobale,
recepty z karé,
vepřové karé - receptyv alobalu,
kare v alobalu,
vepřové- karé v alobalu
Suroviny:
kotleta,
cibule,
lilek,
ghee,
hořčice kremžská,
jablko,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
olej,
alobal
Komentáře (7)