Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Čerstvé letní zelí svoje chutě nejlépe předá v dobrém salátu. Salát doplňte řeckým jogurtem a chuťově výraznějším typem octa. Před podáváním přihoďte pár barevně kontrastních bobulí hroznového vína. Salát bude chutný a navíc i hezký na pohled.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,61 g |
Tuky | 12,69 g |
Vláknina | 86,55 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Moje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 6 hodinami
Tématické fráze:
salat s hroznovym vinem,
zelný salát s s jablkem,
salát s jablek s hroznovým vínem a mrkví,
zeli s hroznovym vinem,
salát z červeného a bílého zelí s hrozny,
salat s hroznovym vinem a jogurtem
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
jablko,
jogurt řecký,
celer,
víno hroznové,
ocet balsamiko,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (4)